NEJBLIŽŠÍ SPORTOVNÍ AKCE V DĚČÍNĚ

Pozvanka_na_Velikonocni_turnaj_ve stolnim_tenisu.jpg
Pozvanka_na_Velikonocni_turnaj_ve stolnim_tenisu.jpg

pátek 01.03.2024 - 08:00 - 17:00

Veteránské naděje.jpg
Veteránské naděje.jpg

úterý 19.03.2024 - 20:00 - 22:00

Pozvanka_na_Velikonocni_turnaj_ve stolnim_tenisu.jpg
Pozvanka_na_Velikonocni_turnaj_ve stolnim_tenisu.jpg

pátek 01.03.2024 - 08:00 - 17:00

Stáhnout jako soubor iCal
SPARTAN TRAIL 2023

sobota 04 únor 2023, 08:00 - 17:00

Shlédnutí : 287
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. | Běh
Popis:

Závod Spartan přichází poprvé do Děčína. Buďte u toho!

Spartan sezóna 2023 odstartuje v Ústeckém kraji a poprvé ve své historii zavítá do Statutárního města Děčín. Představí se zde atraktivní formát závodu Winter Trail, dětský závod a vytrvalostní výzva Hurricane Heat.

Akce se koná v sobotu 4. února 2023. Program bude velice pestrý a na své si přijde každý - dospělí běžci, děti i milovníci vytrvalostních výzev. Co vše se v sobotu odehraje? Běžci se mohou těšit na formát závodu zvaný Trail, který je narozdíl od běžných závodů Spartan čistě běžecký a bez překážek. Poběží se jak kratší 10 km trať, tak delší 21 km okruh v krásném přírodním okolí CHKO Labské Pískovce.

Ti, které běh neláká, mohou zkusit Hurricane Heat - čtyřhodinová týmová výzva pod vedením zkušených trenérů, kteří prověří jak fyzickou, tak psychickou odolnost jedince a také schopnost pracovat v týmu.

Ani malí Spartani nebudou ochuzeni. Na děti čeká závod SPARTAN Kids s překážkami. Každého závodníka, který dokončí daný formát, čeká v cíli unikátní finisherská medaile, tričko na památku a především nezapomenutelné zážitky.

Spartan je však akce pro celou rodinu. Po dobu konání bude pro závodníky i diváky dostupné zázemí ve festival areálu, kde se mohou občerstvit, koupit si suvenýr ve Spartan obchodu a navštívit stánky partnerů. Celým programem je z pódia budou provádět moderátoři.

Přihlaste se s rodinou na webových stránkách Spartan Race Czech Republic cz.spartan.com a zažijte jedinečný sportovní zážitek. Přijďte si zasportovat či podpořit své blízké, užít si zimní scenérie během závodu a poznat nezaměnitelnou atmosféru závodů Spartan.

Motto závodu zní: Pochopíš až v cíli. Objevte jeho význam právě na závodech v Děčíně! Těšíme se na vás.

______________________________

Závod Spartan je světovou špičkou na poli překážkových závodů. Mimo to navíc pořádá i trailové závody bez překážek či vytrvalostní výzvy. Každý formát otestuje vaši sílu, vytrvalost a vyvede vás z komfortní zóny. Ale nejdůležitější a hlavní cíl je přimět lidi k pohybu a umožnit jim nevšední sportovní zážitek. Pro více informací navštivte web https://cz.spartan.com/cs či FB Spartan Race Czech Republic.

Místo konání: Smetanovo nábřeží
SPARTANCLANEK.png